Ce-au zis fetele dupa coborare

Lindsey Vonn – castigatoare a cursei, a globului in coborare si a marelui glob de cristal: „Ma bucur mult ca acum este totul decis. De fapt sperasem sa lamuresc lucrurile inca din Ofterschwang, acum insa chiar mi-a reusit.”

„Sa castig Cupa Mondiala pentru a doua oara inseamna foarte mult pentru mine. Nici o alta americanca nu a mai reusit asa ceva. Nu este un semn ca am muncit bine de-a lungul unui sezon, ci deja de doua ierni.”

Despre super-uriasul de a doua zi: „In ultima vreme am mers tare. Dar mai sunt inca 15 puncte in spatele lui Fabienne Suter, asa ca ramane de vazut. Cu siguranta va fi inca o data palpitant.”

Renate Götschl – locul 3 in cursa, primul podium al sezonului: „Sigur ca se poate spune ca a fost cea mai buna cursa a mea in acest an. E putin neobisnuit pentru mine. Rareori m-am bucurat asa de mult ca astazi.”

„Dupa ce n-a functionat de vreo 15 ori, e bine cand imi si iese o data. Am facut o cursa solida si pentru mine a fost o zi extraordinara. A fost frumos pur si simplu. S-a vazut ce dur a fost sezonul acesta. Au fost timpuri dificile pentru mine.”

Despre planurile de viitor: „vor afla toti care sunt suficient de devreme”.

Andrea Fischbacher – locul 2 in clasamentul final al disciplinei, locul 5 in cursa: „Ma bucura enorm locul 2 in Cupa Mondiala la coborare. Acum trebuie sa trag tare mai departe si sezonul urmator poate va fi posibil mai mult. Voi incerca sa continui de unde am ramas acum.”

Publicitate