Ce-au zis baietii dupa slalom

Reinfried Herbst (AUT) – castigatorul slalomului din Levi: „Pana acum am fost de parerea ca e mai bine sa raman la materialul deja probat, mai ales la clapari. Si tocmai aici m-am razgandit si am riscat incercand ceva nou.”

„Am avut ceva probleme cu forma si in antrenamente am tot facut greseli. Nu-i doar vaicareala. Luati inregistrarile video si veti vedea ca asa a fost. Asa ca sunt surprins si extrem de fericit pentru acest rezultat.”

„In prima mansa am vrut doar sa incep pas cu pas sa simt cursa. A fost buna, n-am gresit. A doua mansa insa a fost mult mai rapida, acolo a trebuit accelerat chiar de la prima poarta si exact asta am facut. M-am concentrat mai ales in plat si mi-a iesit bine. A fost o mansa fantastica din partea mea.”

Ivica Kostelic (CRO) – locul 2: „Dupa prima mansa (n.t. – locul 6) m-am gandit deja ca as putea avea o sansa de succes, caci mi-a iesit asa de bine pasajul abrupt.”

Jean-Baptiste Grange (FRA) – locul 3: „A fost un sant micut langa una din porti si din cauza asta am gresit. Mi-a luat apoi cinci porti pana sa-mi recapat viteza.”