Ce-au zis baietii dupa super-urias

Manuel Osborne-Paradis (CAN) – castigatorul slalomului super-urias din Lake Louise: „S-a asteptat cineva la una ca asta? Pentru ca eu nu! Cred ca „Bet and Win” a facut o gramada de bani astazi, nu se poate ca cineva sa fi castigat pariul pe cursa de super-G. Nu am crezut ca-mi va iesi, dar ma bucur ca s-a intamplat. Sigur ca sunt surprins. Stiam ca pot fi rapid. Stiam si ce am de facut, insa o victorie nu o poti prezice, te ia intotdeauna prin surprindere. Si de fapt am crezut ca am comis multe erori. Am avut un parcurs foarte agresiv.”

„Am progresat mult in slalom urias si se pare ca daca esti bun la asta esti bun in orice proba. Super-uriasul e o cursa pentru cei cu sange in vine. Vezi traseul o singura data si apoi bagi viteza.”

Benjamin Raich (AUT) – locul 2 (pentru a treia oara deja): „Mi se potriveste muntele de aici, in curbele de la mijloc sunt intotdeauna foarte rapid. Dar de fapt mi-a reusit totul, si jos am schiat bine. Se pare ca prinde bine si coborarea la ceva (n.t. – a concurat si in coborare, insa n-a intrat in puncte). Dar in super-urias merg bine, asa ca locul doi aici ma bucura mult. E important sa pornesti in forta petnru increderea in tine. E un inceput bun.”

Michael Walchhofer (AUT) – locul 3: „Dupa rezultatul de sambata (n.t. – locul 4), acesta este un rezultat extrem de important. Sunt foarte multumit de prestatia mea si bucuros ca rezultatul e pe masura. A existat o oarecare nervozitate. Acum o parte din presiunea pentru saptamana din Beaver Creek a fost inalturata. Traseul a avut multe curbe ascutite, nu am crezut ca o sa ajung asa in fata. Este foarte important sa o pornesti intr-un sezon cu un rezultat bun, ai de unde sa-ti alimentezi increderea in tine restul sezonului. Si e foarte important, nu numai pentru Benni (Raich), ci pentru intreaga echipa, ca suntem amandoi puternici.”

Publicitate