Ce-au zis baietii dupa combinata

Carlo Janka (SUI) – invingator in super-combinata din Beaver Creek: „Slalomul la inaltime nu e prea placut. Dar mi-a iesit, asa ca ma bucur ca am castigat. Toate imi merg struna acum si sunt in forma aproape in toate disciplinele. Chiar suta la suta nu dau inca, dar e suficient cat sa castig curse. Sper s-o tin si mai departe tot asa. Sezonul e lung, primul loc in clasamentul general nu inseamna inca nimic.”

„Muntele asta imi place. Dupa coborare am speculat bineinteles cu sansele la o clasare printre primii. Dar chiar la victorie n-am indraznit sa sper.”

Natko Zrncic-Dim (CRO) – locul 3, raspuns la intrebarea daca Croatia este pregatita pentru un campion pe care nu-l cheama Kostelic:
„Eu sunt pregatit. Nu stiu cum e Croatia, dar eu am avut deja cateva rezultate bune deja, am urcat de cateva ori pe podium, si cred ca schiul meu devine din ce in ce mai bun. Sper ca voi avea cel mai bun sezon al meu.”

Romed Baumann (AUT) – locul 5: „Am atacat in slalom, din pacate am facut o greseala. Asa am terminat doar al cincilea, in loc sa fiu pe podium. Dar e bun si locul 5. Nu ajungi pe cinci chiar in fiecare zi. Sunt multumit de rezultat. Slalomul a fost chiar placut de schiat.”

Defago (locul 2) si Grange (locul 4) s-au strecurat cumva pe langa conferintele de presa.

Publicitate