Mereu imprevizibilul Bode

Parca sta si se framanta noapte de noapte: „oare ce nu s-o astepta nimeni sa fac?”

Duminica a sarit peste slalomul din Kitz. Obosit, e de inteles. Nu numai ca incearca sa faca program plin sezonul asta, tre’ sa traga si pentru ce n-a tras o vara. Dar Schladmingul? Asta e o cursa ce nu se rateaza. A venit si a gresit. Apoi s-a enervat cumva. Inca de pe partie. Si a incheiat in dorul lelii, in picioare, in ideea ca gata, a compromis cursa cu eroarea. Numai ca soarta are un simt aparte al ironiei. Cu toata intarzierea de aproape patru secunde, Bode s-a calificat. Numai cheful de schi odata dus, la el nu se mai intoarce curand.

I-a venit in schimb cel de tenis. La US Open sunt niste locsoare pentru americani din toate colturile Americii, care nu-s clasati neaparat prin clasamente. Dar se bat ei intr-o intrecere si ai mai buni intra in turneu. Ei, acolo vrea Bode. Poate ajunge in finala. 😀

Si ca tot veni vorba de el. Pe ebay, la mare cautare inca sunt tricourile coborarii din Kitz cu autograf cu tot. Pe-al lui Bode nu-l mai prind decat cei cu bani multi, al lui Cuche era la 11000 de euroi azi dimineata. Banii se duc la sinistratii din Haiti, ideea e a lui Svindal, dar toti schiorii au imbratisat-o si poate fi o investitie buna daca stiti sa alegeti un pusti necunoscut ce va deveni in cativa ani mare. 🙂 La tweet-ul lui Aksel (dreapta jos in pagina) aflati mai multe.