Printesa, dorinta ti-a fost implinita

Asa cum era de asteptat, Vail a primit organizarea Mondialelor din 2015, iar Lindsey are de tinut o promisiune. Si nu oricum, caci degeaba participa daca nu castiga in locul in care s-au mutat parintii special pentru ea, ca sa poata face schi pe cand era o pice neinfricata si deja indragostita de alunecarea pe scanduri drept la vale.

Ceilalti candidati au pornit de la bun inceput cu sanse reduse. Cortina italiana e prea aproape de Bormio-ul din 2005. Pauza elvetiana ar fi fost suficienta pentru St. Moritz, de n-ar fi fost prea multe campionate mondiale acordate europenilor in ultimii ani. Ultimele mondiale pe pamant american au fost acum mai bine de un deceniu, in 1999.

Vail nu a participat de unul singur, ci impreuna cu Beaver Creek. Locul unde an de an, baietii desfasoara deja aproape un minicampionat, escala la altitudine mare fiind de obicei intinsa pe 4 etape in probe diferite. Doar slalomistii puri vor pasi pe teren necunoscut.

***

Inca o noutate de la Congresul din Turcia, ce mi-a scapat la precedenta prezentare. Succesul la public, dar si financiar, al show-urilor de slalom pe rampa moscovita din ultimii ani a dat curaj sefilor. Sub eticheta de schi adus la oras, va fi randul München-ului sa se bucure de prezenta celor mai buni tehnicieni ai schiului alpin. Cei care vad o legatura intre aceasta alegere si mondialele din Garmisch, se pot felicita pentru privirea agera. Spectacolul va fi deocamdata tot doar pe bani, fara puncte de Cupa Mondiala incluse in miza.

2 păreri la “Printesa, dorinta ti-a fost implinita

  1. Desi in plina vara, vaz ca te mananca degetelele, nu prea au astampar 🙂
    O intrebare totusi: Parintii s-au mutat ca urmare a dorintei exprese a printesei de a fi aproape de partia de nazbatii hibernale sau familia s-a mutat acolo datorita inversunarii parintilor ce si-au dorit copilul viitor campion al zapezii, asa cum s-a intamplat si in cazurile: Agassi, Graf, Monica Seles?
    E interesant de aflat cum au stat lucrurile in realitate. Ceva ma face sa cred ca mai degraba a doua varianta pare cea reala.

Comentariile nu sunt permise.