Competitiile viitorului

Intreceri pentru toti, cu buni, cu slabi, cu profesionisti si amatori, sunt doua. Mondialele si Olimpicele. Mai intai vin Mondialele de la Garmisch. Unde pe partia cu slalomul trebuie inlocuit teleschiul cu un telescaun. Numai ca, la o furtuna din iunie, partia toata a luat-o la vale. Cu tot cu stalpii virtuali, plantati acolo pe machetele arhitectilor. Cu tot cu ei, caci de ar fi fost gata instalatia, ancorele n-ar fi fost suficient de adanc infipte ca sa-i tina in picioare. Asa ca acum trebuie reproiectat tot, model si costuri, gurile rele incepand sa cobeasca: sa vedeti voi cum vor urca schiorii la start pe jos. Ceea ce pana la urma n-ar confirma decat ca viitorul nu e nimic altceva decat o repetare a trecutului.

Daca in nemti experienta ne invata ca putem avea incredere, pana la urma gasesc ei o solutie ingenioasa, cand vine vorba de rusi plutim. Simplul fapt ca-s ai colosului sovietic ne stramba automat nasul. Mai au inca 3 ani, dar oare chiar va fi totul functional la Soci? Conform oficialilor, se pare ca da.

2 păreri la “Competitiile viitorului

  1. Mersi ca mi-ai atras atentia. Multitaskingul, bata-l vina. La televizor era o emisiune despre Ucraina cand am scris. 😳
    (Rusine sa-mi fie. Ba chiar mi-e.)

Comentariile nu sunt permise.