Ce-au zis fetele dupa slalom

Marlies Schild (AUT) – castigatoarea slalomului din Zagreb, pentru a treia oara in cariera: „E un sentiment extraordinar sa stau din nou sus, mai ales la aceasta cursa, atat de deosebita. De fapt a fost ceva special inca de la cursa de acasa din Semmering. Aici in Zagreb am tinut neaparat sa castig dupa ce am ratat anul trecut in urma unei greseli uriase. Nu a fost usor, dar e bine ca am castigat.”

„Am vrut sa arat cel mai bun schi al meu, asta a fost singura strategie. Daca functioneaza, functioneaza, daca nu, nu. Impotriva conditiilor n-ai ce face si oricum primele 11, 12 schioare au avut aceeasi ceata. In prima mansa am mers doar aparent ca din pusca. Am gresit inca de sus, iar apoi in plat am mai avut alte doua erori. Poate ca inainte de mansa a doua nu am fost suficient de relaxata. Dar mai timp ca sa rezolv si problema asta.”

„Nu stiu daca sunt in cea mai buna forma a carierei acum, dar momentan sigur sunt buna.”

Maria Riesch (GER) – locul 2: „Primele zece schioare au avut aceleasi conditii proaste. Avansul lui Marlies nu m-a mirat, caci eu am avut cateva probleme si am ramas de cateva ori pe spate. In prima mansa n-am reusit sa atac cu adevarat, am schiat un pic mai defensiv.”

„Sunt mandra ca pot sa mentin forma la un nivel asa ridicat in ciuda unui program incarcat. Am luptat cat am putut astazi, fara sa ma gandesc o secunda la titlul general. Sunt incantata de cum mi-a iesit sezonul pana acum si de al treilea podium consecutiv in doar cateva zile.”

„Deocamdata telul principal este sa continuu sa schiez la fel si sa scot tot ce pot din forma grozava in care ma aflu. Sper sa mai dureze catva timp, caci sper sa am parte de vremuri excelente si in februarie in Garmisch-Partenkirchen. Totul e perfect in momentul de fata si sunt multumita de viata mea.”

Lindsey Vonn (USA) – abandon in prima mansa: „Sunt frustrata si dezamagita, am asteptat mai mult de la cursa aceasta. Stiu ca sunt puternica in slalom, dar nu pot s-o si demonstrez. Abia astept sa vina etapele de viteza din weekend in Austria. Am concurat foarte mult in ultimele saptamani si am nevoie sa-mi reincarc bateriile.”

O părere la “Ce-au zis fetele dupa slalom

  1. mă bucur că v-am descoperit pentru că îmi place să citesc despre aşa ceva, neavând timp să urmăresc! succes în toate – şi sportivilor şi celor ce se ocupă de blog.

Comentariile nu sunt permise.