Ce-au zis fetele dupa anularea slalomului urias

Viktoria Rebensburg (GER) – numarul 1 la start, locul 1 in momentul intreruperii: „Tinand cont de conditii, asta a fost optimul care s-a putut face pentru pista. Dar a cedat foarte rapid.”

Maria Riesch (GER) – numarul 6 la start, locul 3 in momentul intreruparii: „Daca vor fi taiate ambele curse de aici fara sa fie inlocuite, va fi foarte amar pentru mine.”

Kathrin Zettel (AUT) – numarul 5 la start, locul 5 in momentul intreruperii: „Partia s-a stricat rapid, mai ales in partea de jos. Nu mai era fair de schiat pe ea.”

Anja Pärson (SWE) – numarul 11 la start, locul 10 in momentul intreruperii: „Sus ajungi in santul asta adanc si moale. Intrarea la prima poarta e o groapa cu zahar in ea, apoi urmatoarea poarta e OK, dar la iesire iar dai peste o groapa cu zahar. Trebuie sa alegi tot timpul o linie mai inalta. Care e abordarea corecta a acestei curse? Sa pornesti cu numarul 1. Dar cred ca incercarea de a tine cursa n-a fost o greseala.

Lindsey Vonn (USA) – numarul 17 la start, locul 12 in momentul intreruperii: „Sunt atat de multe gropi, partia e ca o supa. E foarte rau de schiat. Iar cu gropile astea uriase, ar fi periculos pentru cele cu numere mari de start. Poti sa-ti rupi picioarele in ele.”

Lara Gut (SUI) – numarul 18 la start, locul 18 in momentul intreruperii: „E ca o cursa FIS de primavara. Au facut o treaba buna pentru repararea traseului, dar e atat de cald si nu are nici un haz sa concurezi si sa iesi pe acelasi loc cu numarul de pe tricou.”

Marlies Schild (AUT) – numarul 31 la start, retrasa inainte de anuntarea anularii: „Antrenorii mi-au zis ca n-are sens sa schiez, ca e prea periculos. Am coborat de la start inainte sa se intrerupa.”