Ce-au zis fetele dupa slalomul urias

Viktoria Rebensburg (GER) – castigatoarea slalomului urias din Zwiesel: „Nu a fost usor astazi, insa am fost hotarata sa ma bucur pur si simplu. In mansa a doua am avut ceva emotii la start, caci stiam ca Tessa face curse bune in mansa a doua. A trebuit sa fortez, sa dau totul. Pe final am facut o greseala si n-am mai crezut ca voi reusi. Acum sunt doar fericita ca am castigat, nu ma gandesc inca la Mondiale. Am incercat sa fac doua manse bune, sa raman constanta, am reusit si sunt fericita.”

Federica Brignone (ITA) – locul 2: „In prima mansa am facut numai greseli. Imi spusesem inainte, ‘asta e partia mea, e inghetata si da, vreau sa fiu intre primele trei. Dupa prima mansa insa m-am gandit „la naiba, nu mai am cum sa prind podiumul. Insa… uite ca totul e posibil.”

Kathrin Zettel (AUT) – locul 3: „N-a fost usor cu toata asteptarea sa ne dam toata straduinta si sa ne concentram. Insa te focusezi doar asupra cursei si trebuie sa dai tot ce ai mai bun. A trecut ceva timp de cand n-am mai urcat pe podium. E minunat. Balsam pe ranile mele. Accidentarea la coaste doare inca, dar in timpul cursei nu bagi prea mult de seama. Se pare ca sezonul acesta nu se poate fara dureri.”

“You just focus on the race and you have to do your best. It’s been a while since I’ve been on the podium. It’s wonderful,”

Tessa Worley (FRA) – locul 10, lidera disciplinei: „Nu am reusit sa-mi fac treaba astazi, asa ca sunt putin dezamagita. Dar la Mondiale cred ca voi merge bine, avem destul timp ca sa ne pregatim si da, abia astept sa concurez in Garmisch.”

Publicitate