Ce-au zis baietii dupa super-combi

Christof Innerhofer (ITA) – castigatorul super-combinatei din Bansko: „When you’re on a roll, keep on rolling. Am schiat cu aceeasi stare de spirit ca si la Garmisch si nu stiu cat ma va mai tine, dar sunt incantat de mine. Totusi nu m-am asteptat sa castig aici. Am avut norocul de partea mea de data aceasta, dupa ce am terminat de doua ori pe locul 4 in acest sezon. Am fost foarte multumit de slalomul meu, dar in super-urias nu m-am simtit la fel de bine. La ultima poarta eram deja extrem de obosit. De aceea am si fost surprins sa vad ca sunt primul. Intotdeauna mi-am propus sa devin un schior complet si rezultatul de astazi imi intareste hotararea.”

Felix Neureuther (GER) – locul 2: „Nici nu pot sa cred, este o surpriza enorma. Nu, pur si simplu nu pot sa cred. Locul acesta secund e ca o victorie pentru mine.”

Ted Ligety (USA) – locul 4: „N-am avut cel mai grozav slalom din lume, dar super-uriasul a fost destul de bun. A fost o partie relativ prietenoasa cu specialistii de urias, asa ca m-a avantajat. Dupa mondiale a fost placut sa avem cateva zile de pauza. Venirea aici seamana mai mult cu o excursie de aventuri, e un loc un pic diferit de cele in care mergem de obicei si e interesant sa descoperim un loc nou.”

Björn Sieber (AUT) – locul 7, cel mai bun timp al mansei de super-G: „Am facut o cursa senzationala de super-urias. M-am simtit foarte bine cand am schiat si sunt mai mult decat fericit de aceasta performanta.”

Publicitate