Multumesc

Dragi prieteni ai partieeeeei,

Ultimul an a fost plin. Admit ca nu mi-a fost usor sa impac hobby-ul acesta cu restul vietii – care ooops mai include cateva hobby-uri in care risipesc la fel de multa pasiune –  si ca abia astept vacanta de primavara, vara, toamna. 😛 Dar oricat de greu a fost, am putut scrie pana la capat datorita interesului vostru, care ma bucura si ma motiveaza sa merg mai departe. Nu exista bucurie mai mare decat sa „agat” un nou cititor asiduu, cum a fost de exemplu mike, ultimul dintre cei care indraznesc sa si graiasca. 🙂

Luna februarie a batut multe recorduri. A avut 5573 de accesari, ceea ce inseamna o medie de 199 zilnic. Datorita ei, candva in timpul finalelor din Lenzerheide, accesarile din anul 2011 vor depasi totalul lui 2010 (!!!), care deja a fost aproape dublu in comparatie cu 2009. Tot in februarie s-a depasit ziua cea mai activa, care pana acum fusese cea de dupa accidentarea lui Edit din Whistler. Si tot in februarie am ajuns la 30 de abonati. 24 prin wordpress, 6 prin google reader.

Pentru toate acestea va multumesc.

Cum nimeni nu adreseaza multumiri din senin, fara sa urmareasca un scop, si cum aparent nu am de gand sa ma las inca de scris, inseamna ca urmeaza sa va cer ceva. Ati ghicit! 😀

Cresterea de pana acum a fost de la sine. Fara suflat de aer in balon, fara suit pe tocuri sau catarat pe teancuri de carti pentru a crea iluzia unei inaltimi mai mare decat realitatea. Dar pinguin megaloman din fire fiind, clar ca tintesc mai sus de atat. Acum  a venit momentul sa-mi dezvalui urzelile. Acelea de a imbolnavi Romania de schiurita. De a transforma schiul alpin dintr-un sport de care lumea a auzit tangential prin uimitoarele ispravi ale lui Bode Miller prezentate ca marfa de balci la stiri, intr-un din cele mai urmarite sporturi in Carpati, intre ei si pe dinafara lor.

Cativa primi pasi am si facut, pentru restul contez pe voi. Articolele de aici sunt publicate automat pe twitter si facebook, de acolo le puteti imparti si voi mai departe. Linkurile spre acest blog, oriunde ar fi ele publicate, nu ma vor supara, ba dimpotriva. Recomandarile personale nu strica nici ele. Si ca ultim efort, am inscris blogul la roblogfest. Nu ca sa castige, oricum n-as avea cum sa merg la premiere. Ci pentru mai multa vizibilitate. E inscris doar la categoria blog de sport si obiectivul este sa patrunda in etapa a doua, unde ajung doar primele nu stiu cate, nu e foarte clar din regulament. In dreapta sus gasiti butonul, dar pentru a va folosi cu succes de el, este nevoie ca in prealabil sa va faceti un cont acolo. Se poate vota timp de o saptamana, incepand de astazi, cate un vot pe zi, un singur vot in total.

Va multumesc inca o data, de data aceasta anticipat. 🙂

Publicitate

7 păreri la “Multumesc

 1. Cu cel mai mare drag, pinguinule!
  Şi … să ştii că mă pot duce eu la premiere în locul tău!
  😀

 2. Eu nu ma prea pricep…Cum anume le gasesc pe Facebook, ca sa le trimit mai departe?
  Si eu iti multumesc pt. efort, si ma bucur ca faci ceea ce faci

 3. Multumesc de multumiri, dar la un moment dat va trebui sa ne oprim din acest cerc vicios. 😆

  Am gresit. In fiecare etapa se poate vota o singura data. Nu disciplina sustinatorilor e cea mai importanta, ci numarul lor. Pe care nu-l vom afla pana la final. Sper ca macar cei 30 de abonati sa-i dea clickul partiei. Atentie, nu se poate face decat o singura alegere pe categorie. Daca va place si derdelusul, va trebui sa renuntati la una din iubiri. Sorry.

Comentariile nu sunt permise.