Suntem in finala!

Nu eu, nu doar blogul, ci noi toti, caci nimic n-ar exista fara voi, cei cu care impartasesc aceeasi pasiune. Multumesc pentru votul acordat si daca vreti, puteti sa ne mai dati inca unul in finala. A inceput azi si tine pana joia viitoare. Castigatorii vor fi anuntati direct la party-ul roblogfest, intrarea e gratuita, dar trebuie sa va inscrieti, caci locurile sunt limitate. Detalii gasiti pe site-ul concursului dupa ce votati partia. 😀 Eu nu voi fi acolo, insa puteti da peste camelutz de exemplu. Si peste multi alti blogheri si blogherite.

Ah da! Am uitat ce era cel mai important. Din cele 27 de bloguri inscrise, doar 10 au patruns in ultima etapa. Iar pentru votat faceti click pe butonul mare de aici din dreapta sus. Pe pagina pe care ajungeti, daca sunteti logati veti vedea un buton roz pe care scrie „voteaza-ma”. Ala e! Contul il aveti de la votul precedent, sper ca ati salvati parola. Daca nu aveti cont, puteti sa va faceti, nu ia decat doua minute.

10 păreri la “Suntem in finala!

  1. a luat locul 3? suna foarte bine, insa nu-mi vine sa cred!!
    un blog de ski a luat locul 3 intr-un clasament in Romania ??
    si locul intai cine l-a luat, unul de snooker ???

  2. borcan
    Pai daca a fost votat de voi. In rest, lumea e mai dezbinata. Schiorii sunt mai uniti. Nu neaparat din fire, dar fiind ei la schi toata ziua, partia n-are concurenta adevarata. Si in plus are o prietena cu multi prieteni, vezi mai sus. 😆

Comentariile nu sunt permise.