Clasamentul final al slalomului masculin din Flachau

prima mansa live text
clasamentul primei manse
cronica primei manse
mansa a doua live text
cronica mansei secunde
declaratii

 1.  Ivica Kostelic (CRO) 1:48,94
 2.  Andre Myhrer (SWE) 1:49,01
 3.  Cristian Deville (ITA) 1:49,03

 4.  Felix Neureuther (GER) 1:49,25
 5.  Manfred Pranger (AUT) 1:49,39
 6.  Patrick Thaler (ITA) 1:49,83
 7.  Jean-Baptiste Grange (FRA) 1:50,02
 8.  Jens Byggmark (SWE) 1:50,08
 9.  Mario Matt (AUT) 1:50,46
10.  Mitja Valencic (SLO) 1:50,51
11.  Reinfried Herbst (AUT) 1:50,70
12.  Fritz Dopfer (GER) 1:50,73
13.  Mattias Hargin (SWE) 1:51,04
14.  Axel Bäck (SWE) 1:51,11
15.  Julien Cousineau (CAN) 1:51,37
16.  Maxime Tissot (FRA) 1:51,41
17.  Reto Schmidiger (SUI) 1:51,43
18.  Lars Elton Myhre (NOR) 1:51,47
18.  Christoph Dreier (AUT) 1:51,47
20.  Steve Missillier (FRA) 1:51,53
21.  Leif Kristian Haugen (NOR) 1:51,55
22.  Markus Vogel (SUI) 1:51,60
23.  Stefano Gross (ITA) 1:51,66
24.  Krystof Kryzl (CZE) 1:52,10
25.  Benjamin Raich (AUT) 1:52,31
26.  Nolan Kasper (USA) 1:52,37
27.  Trevor White (CAN) 1:53,96
28.  Brad Spence (CAN) 2:04,25
Publicitate

6 păreri la “Clasamentul final al slalomului masculin din Flachau

 1. – minunata cursa a lui Kostelic ! o sa o postez pe youtube sa o vedeti si din prisma tribunei oficiale…! Eurosportul transmite foarte prost, nici macar nu arata pe ce model de schiu schiaza concurentii ! unde e ORF -ul din Romania? de ce nu fac contract romanii cu ORF? as dori sa vedeti transmisia facuta de ORF! incomparabila cu cea a eurosportului ! unghiuri mai bune de filmare, comentariu mai bun, ce sa mai zic ! transmisia de pe panou era facuta de ORF ! cine stie despre ce este vorba pricepe ce spun ! ..schiorii din romania care doresc sa vada cu adevarat o cursa, sunt de-a dreptul restrictionati de acest eurosport, insa nu veti intelege pana nu vedeti comparatia, nu imi ramane sa va spun decat sa veniti la schi in Austria…bafta..si sa-l felicitam pe Kostelic…ce pacat ca nu am vazut macar pe lista de start un roman! si ne mai laudam ca avem bani, ca ne permitem orice, uite ca nu ne permitem sa avem un schior adevarat ! mi-am spus si eu of-ul in aceasta seara…insa am spus o realitate! si nu avem, din cauza acelui antrenor de lot national care trebuie schimbat rapid! cel ce l-a pregatit pe Nan. Mai e sau nu mai e? cine imi poate raspunde?

  • Eu cred ca, pana sa dam cu batul după antrenor, ar trebui sa încercăm sa răspundere la o întrebare:
   Câte concursuri de seniori se organizează in România într-un sezon?
   1. Între 10 si 15
   2. Între 5 si 10
   3. Între 3 si 5
   4. Unul singur. Nationalele.

   Pentru ca sportivi buni fără concursuri nu exista.
   Aștept răspunsuri.
   Pentru ajutorul celor care nu sunt foarte in tema: răspunsul corect este cel care pare neverosimil.

 2. E o tema uriasa de discutie. In schiul romanesc sunt atatea probleme ca n-ar ajunge 10 ani de munca asidua sa le elimini.

  darius
  Ce antrenor ai propune tu? Esti instructor de schi, de ce nu iti dai examenele de antrenor, nu iei o grupa de copii talentati si ii pregatesti cum crezi tu ca e nevoie ca sa obtina performanta?

  Cat despre ORF, daca esti asa informat de ce nu stii si ca au dreptul exclusiv de filmare a concursurilor din sporturile pe schiuri? Asta inseamna ca toate imaginile difuzate de televiziuni de la slalomurile din Flachau au fost identice. Inclusiv ale Eurosportului.

  Am si o curiozitate mica. Ii cunosti pe instructorii romani de schi din Alpendorf?

  • nu, transmisia nu a fost identica ! ORF-filmeaza cu totul altfel ! nu era vorba de drepturile exclusiviste de filmare, era vorba ca in canalele noatre de televiziune nu exista in grila si ORF (platit binenteles ca si HBO,etc), canal atat de important. Am primit azi , la intelegere filmarea facuta de ei, nici nu incape in discutie ! Alpendorf e dincolo de Wagrain si apartin de St Johann. Ne mai auzim cand e etapa la Schladming in ianuarie, si mai apoi finala tot la Schladming pana atunci toate bune si zapada in romania, sa rasara schiorii si la noi…

  • pentru Radu_M
   la Olimpiada de la Vancuver intr-un interviu dat pe TVR, intrebat fiind antrenorul romaniei inainte de concurs – cum este partia olimpica de acolo, acesta a raspuns: usoara! aceasta a fost raspunsul unui antrenor, bineinteles, roman! am filmarea si acum si o sa o postez pe youtube! Deci unui antrenor roman atentie acea partie i s-a parut usoara! imi vine sa rad, o astfel de persoana cu asemenea rationament nu are ce cauta in lot ! ca om , ca gandire, ca de aici pleaca tot…si cu asta am incheiat subiectul ! altfel nu mai avem timp de schiat…!

 3. Acum, live pe Eurosport, este un turneu demonstrativ de schi alpin:

  An exciting programme of sport and musical entertainment!

  On December 23rd 2011, the V PAY ALPINE ROCKFEST will be held at Paganella Ski in the village of Andalo, the crown jewel of alpine sport in Trentino. This event is the exciting continuation to the 2009 World Alpine Rockfest where Cyprien Richard of France defeated the best Olympic Skiers in the World to win the largest single cash price in skiing history.

  The 2011 V PAY Alpine Rockfest is a sports entertainment festival designed to promote Alpine Sport, and is brought to you by V PAY, Visa Europe’s European debit card, Audi, Paganella Ski , and the Alpine Communities of Andalo & Trentino Region of Italy. The number one goal is to attract people from outside alpine life and Winter sports to the mountains and to their TV’s for an exciting programme of sport & musical entertainment! These objectives are designed to bring world attention to winter sports, through an innovative and entertaining concept, made for snow sports and rock music.

  The V PAY Alpine Rockfest, December 23 2011, in Andalo/Paganella brings a dynamic alpine ski exhibition with the best Olympic level racers of the world participating, in combination with a Rock Concert. This year skiers will be competing for the grand prize of 60,000 euros!!!

  INVITED ATHLETES INCLUDE: Cyprien Richard FRA Rockfest 09′ Champion! Bode Miller USA Rockfest 09′ competitor, Jon Olsson SWE, Ted Ligety USA GS World Champion & Rockfest 09′ competitor, Aksel Lund Svindal NOR Rockfest 09′ competitor, Christof Innerhofer ITA Rockfest 09′ competitor, Davide Simoncelli ITA Rockfest 09′ competitor, Marc Berthod SUI Rockfest 09′ competitor, Philipp Schoenghofer AUT Rockfest 09′ competitor, John Kucera CAN

Comentariile nu sunt permise.