Super-duminica

Cu super-combinata feminina, super-G-ul masculin si super-schiul meu (si poate si al vostru), nici nu poate fi altfel.

Fetele continua astazi in St. Moritz cu o noua super-combinata, in formatul anulat in Val d’Isere, adica prima mansa super-G, a doua slalom. Ce inseamna asta pentru sansele fetelor? Ca Tina Maze devine favorita la victorie, dar nu-i va fi usor s-o obtina. Si ca Edit poate face din nou puncte. In super-G dominatia lui Lindsey nu este la fel de autoritara ca in coborare, e de asteptat sa nu puna aceeasi distanta intre ea si favoritele mai iscusite decat ea la slalom. In afara lor, cel mai sus pe podium ar putea urca si Maria Höfl-Riesch. Plus oricare dintre cele trei austriece ce si-au aratat forta vineri si eventual Anna Fenninger, super-G-ul este curtea ei.

La baieti sper ca vom vedea un super-G normal, coborarea de ieri mi s-a parut cea mai urata din acest sezon. Depinde desigur de cum arata traseul, marcarea lui de catre antrenorul austriac putand fi o mica garantie pentru spectaculozitate. Chiar si asa favoritii mari sunt tot elvetienii si Erik Guay, care inca n-a terminat vreo cursa de viteza in Garmisch in afara podiumului. Ca sa fim totusi siguri trebuie sa mai includem inca jumatate din lista primilor 30 in pronostic, super-G-ul ramanand cea mai imprevizibila disciplina.

Super-combinata are mansele la 11:45 si 14:45, iar super-G-ul la 13:30. Eurosport 2 transmite prima mansa a fetelor, schiul mutandu-se de la cursa baietilor pe Eurosport.

Atat. Daca nu sunteti pe partii, sa va uitati frumos la schi si sa lasati multe comentarii aici. Ca v-am inscris la un concurs. Mai multe va povestesc maine. 😀

Publicitate

O părere la “Super-duminica

  1. Super-G-ul masculin e atit de imprevizibil incit cursa din Garmisch s-a anulat (cum s-a si punctat printr-un post).
    Am o surpriza pt tine (check mail).

Comentariile nu sunt permise.