Din nou la schi

Astazi va las in compania fetelor care vor incerca sa concureze in sfarsit in Bansko. Ultimele doua curse pentru „toata lumea” s-au anulat. Dupa ce in Soci zapada si-a dat duhul de la temperaturile ridicate duminica trecuta, ieri si-a facut vantul de cap in Bansko. Programul prevede ultimul super-G regulat al sezonului, dupa el urmand doua weekenduri tehnice si apoi finalele din Schladming. Dupa ce Lindsey Vonn a ratat ultima etapa, al doilea pas gresit in acest sezon, clasamentul s-a renivelat si se porneste aproape de la 0, adversara cea mai puternica fiind de departe Anna Fenninger.

La baieti lucrurile nu sunt mai putin interesante. Marcel Hirscher are nevoie de multe puncte pentru a-l tine la distanta pe Beat Feuz in clasamentul general si pe Ted Ligety in cel al slalomului urias. Cursa se desfasoara ca si cele doua super-G-uri deja incheiate pe Piste Nationale din Crans Montana.

Eu va salut din mers, urandu-va o duminica frumoasa, in compania zapezii, ca e nemijlocita sau prin intermediul televizorului. Orele de incepe sunt 11:00 si 14:00 pentru slalomul urias masculin, cu clasamentul actualizat live aici, si la 12:00 pentru super-G-ul feminin, clasamentul fetelor fiind aici. Eurosportul incepe transmisia la 10:45.