Al doilea slalom urias feminin din Ofterschwang – Rebensburg s-a detasat

Buna dimineata in a doua zi insorita din Ofterschwang, la al doilea slalom urias programat aici, cel original. Favorita ramane ca de obicei Viktoria Rebensburg, cea care ieri si-a recuperat tricoul rosu.

Prima mansa incepe la 11, a doua la 14 si sunt transmise live de Eurosport, iar aici aveti clasamentul actualizat de la FIS. Daca sunteti nemultumiti de comentariul de la Eurosport, daca vreti sa aflati lucruri marunte din culise, sau pur si simplu doar sa va bucurati alaturi de alti iubitori ai schiului, va astept in sufrageria schiului alpin de pe skype (conferinta audio).

1. Anna Fenninger (AUT) – incearca sa compenseze abandonul de ieri. Nu a retinut un val cu o poarta, dar stie sa corecteze linia rapid, fara sa piarda viteza.

2. Elisabeth Görgl (AUT) – greseala in acelasi loc, mai grava, ea pierde mult timp acolo, dupa care ataca si schiaza pe o linie foarte apropiata de porti, riscand mult. Pierde peste o secunda.

3. Tessa Worley (FRA) – greseala in acelasi loc, chiar mai grava decat la Liz, practic se opreste si trebuie sa ia cursa de la inceput. Orful specialist ne spune ca in jargonul schiorilor se spune ca a bagat masina in garaj. Peste trei secunde intarziere.

4. Federica Brignone (ITA) – si ea greseste la aceeasi poarta, apoi mai jos e aruncata de pista si pierde schimbarea de directie, cazand.

5. Viktoria Rebensburg (GER) – lectie de schi, nu poate fi descrisa, trebuie vazuta. Aproape o secunda avans.

6. Lindsey Vonn (USA) – ca si ieri agata o poarta cu mana, altfel nu greseste, dar nu-i rapida, cred ca e o nepotrivire cu zapada.

7. Tina Maze (SLO) – duelul ei e cu Anna Fenninger, cu Viki in forma maxima si fara greseala nu se poate pune nimeni. Locul 3, un pic peste o secunda intarziere.

Cica valurile nu-s naturale, ci asa a fost preparata pista.

8. Jessica Lindell-Vikarby (SWE) – linie foarte larga dupa o intrare directa in portiunea plata si din cauza ei intarzierea se duce la aproape 2 secunde. Locul 5.

9. Stefanie Köhle (AUT) – si ea are o greseala ce ca urmare o pune la un ocol de penalizare, apoi nu incearca sa recupereze timpul pierdut la o singura poarta, ci pe parcurs. Intreprinderea nu-i reuseste foarte bine. Locul 6, un pic peste doua secunde intarziere.

10. Maria Höfl-Riesch (GER) – doua greseli mari, ii agata peste doua secunde la timp. Locul 8.

11. Julia Mancuso (USA) – un damb neobservat o salta mai mult decat era cazul, ataca frumos pe abrupt, si prinde locul 5.

12. Tanja Poutiainen (FIN) – nu greseste ca ieri, e doar putin nesigura, insa stie sa profite de experienta ca sa incerce sa urce pe podium. Ramane la o zecime de el, pe locul 4.

13. Taina Barioz (FRA) – penultima.

14. Kathrin Zettel (AUT) – mai lenta decat Barioz.

15. Irene Curtoni (ITA) – din nou o cursa buna, schiaza cu increderea podiumului de ieri si se intercaleaza in spatiul mare dintre Tanja si Lindsey, pe locul 5.

16. Lara Gut (SUI) – a pierdut un bat, inceputul e foarte bun in conditiile astea, dupa mijloc apar problemele cu pastrarea echilibrului si pierde multisor. Penultima.

17. Marlies Schild (AUT) – nu stie sa accelereze, locul 12.

18. Tina Weirather (LIE) – prima cu intarziere peste 3 secunde dintre fetele care n-au bagat masina in garaj. 🙂

19. Manuela Mölgg (ITA) – se pare ca nu mai sunt posibili timpi buni. Intarzie aproape 3 secunde. Locul 16.

20. Anemone Marmottan (FRA) – mult mai buna decat precedentele, le ia o secunda. Locul 11.

21. Denise Karbon (ITA) – foarte precauta in locul in care a gresit ieri si imediat dupa se supraroteste.A 17-a.

22. Lena Dürr (GER) – merge binisor, spre bucuria publicului. Locul 15.

23. Giulia Gianesini (ITA) – locul 19.

24. Marie-Michele Gagnon (CAN) – ceva mai bine, desi are greseli si ea, locul 17.

25. Eva-Maria Brem (AUT) – schiurile rebele i-o iau in directii diferite o data, se redreseaza rapid si termina pe un foarte bun loc 13.

26. Andrea Fischbacher (AUT) – fara sansa, ultima, chiar mai slaba decat Tessa Worley.

27. Marion Bertrand (FRA) – prin contrast, merge bine. Locul 16.

28. Anja Pärson (SWE) – orfii spun ca sunt vehiculate zvonuri despre retragerea ei. Nu merge bine si nu va fi calificata in finala. Locul 25.

29. Nadia Fanchini (ITA) – din pacate cade dupa un derapaj.

30. Lisa Magdalena Agerer (ITA) – locul 24.

31. Marie-Pier Prefontaine (CAN) – 27.

32. Ana Drev (SLO) – 27.

33. Jessica Depauli (AUT) – 31.

34. Veronique Hronek (GER) – oh, nemtoaicele isi iau revansa astazi. Locul 15.
35. Mateja Robnik (SLO) – 29.

36. Lotte Smiseth Sejersted (NOR) – 32.

37. Veronika Staber (GER) – 34

38. Anne-Sophie Barthet (FRA) – 33.

39. Sabrina Fanchini (ITA) – 34.

40. Elena Curtoni (ITA) – 21!!

Fara greseala, Viktoria Rebensburg arata ce ar fi putut arata inca de ieri: a sapat o prapastie intre nivelul ei si al adversarelor. Dintre care, o regasim pe podiumul provizoriu pe Tina Maze, precedata azi de Anna Fenninger.

Publicitate