Daca doriti sa revedeti

In nota traditiei romanesti de revelion, partia va ofera in reluare un program de divertisment mulat pe specificul locului. E vorba de Alpine Rock Fest 2012, intrecere cu o miza de 75000 de euroi si atat – nu tu puncte, nu tu globuri, nu tu medalii – disputata just for fun and for the money, in sistem the winner takes it all, a doua zi dupa Alta Badia.

Startul cursei ce desemneaza starul rock al schiului alpin (© alpinerockfest.com)

Ca in fiecare an intrecerea a avut porti de slalom urias, pe un traseu mult mai scurt insa, pe Pista dei Campioni, cuprinzand spre final si o saritura peste o masina. Participarea se face doar pe baza de invitatii. Marcel Hirscher e invitat in fiecare an si refuza in fiecare an. Austriacul e inca prea serios pentru distractie pe schiuri. Poate va onora invitatia atunci cand va iesi la pensie, asa cum a facut-0 anul acesta Kristian Ghedina, fostul campion italian ajuns intre timp la 44 de ani.

Va las sa vedeti singuri daca pauza competitionala si varsta au contat la aceasta joaca, dupa cum nu voi trada nici castigatorul de anul acesta, ca sa nu va stric placerea urmaririi in premiera, in caz ca ati ratat cursa acum 10 zile.

Dar va spun ca cel mai rapid timp al primei runde l-a scos Bode Miller, care apoi a declarat ca in vreme ce in Cupa Mondiala si un loc patru sau cinci sunt bune, in Andalo conteaza doar primul. Dupa care si-a luat adio de la concurs iesind de pe traseu in tura a doua.

Finalistii, cinci la numar, au schiat in ordinea inversa a timpilor obtinuti in mansa anterioara: Kristof Krzyl, Aksel Lund Svindal, Davide Simoncelli (castigatorul de anul trecut), Ted Ligety si surprinzatorul Luca de Aliprandini.

La multi ani si have fun in a-l descoperi sau redescoperi pe cel care a invins iarna aceasta!

3 păreri la “Daca doriti sa revedeti

    • Eu sunt curioasa ce va face in Adelboden. Anul trecut, desi a pierdut, Marcel Hirscher a fost net superior. Dupa aceea vin iar cursele lui Ted, dar va fi mai palpitanta lupta pentru glob.

  1. Într-adevăr, Marcel Hirscher se pare ca e în formă și cred că va conta în lupta pentru globul de cristal al probei (GS)… având în vedere și lupta sa cu Svindal pentru globul mare de cristal… oricum vom avea parte de spectacol garantat.

Comentariile nu sunt permise.