Soci fara Hannes Reichelt

Vineri seara posta pe facebook: „Startul maine e in pericol din cauza problemelor la spate. Sa speram ca funtioneaza terapia.” Sambata dimineata inca avea dureri mari. A vorbit cu reprezentatul Salomon „Nu cred ca pot schia azi.” „Hannes, faci cum stii.” A mers la inspectie, a incercat cateva viraje, a vazut ca daca le ia corect nu e chiar asa rau, s-a gandit sa incerce si a castigat.

Hannes Reichelt sambata seara dupa victoria de pe Streif

Interviurile le-a dat aplecat de spate, sprijinit intr-o mana. Intrebat cum e cu durerile, a raspuns: „Ma dor toate, dar nu vreau sa fac un show din asta. Toata lumea isi spune, daca a castigat, nu poate fi asa rau.”

Are dureri de la inceputul sezonului, ele fiind motivul pentru care nu mai ia startul la urias. A facut investigatii, nu s-a depistat nimic. Azi, fiind si mai rau decat inainte, a mai facut o rezonanta magnetica. Imaginile n-au lasat loc de indoiala. Un caz grav de hernie de disc, ce trebuie operat cat de curand.

Adio Soci si probabil adio JO, caci e greu de crezut ca peste patru ani va mai fi in activitate si in aceeasi forma, dar dupa cum a spus chiar el „as vrea sa fiu in stare sa merg la incheierea carierei.” Chiar si pentru un sportiv exista lucruri mai importante decat una-doua medalii olimpice.

Multa sanatate, Hannes!

3 păreri la “Soci fara Hannes Reichelt

    • Omul n-a stiut. Sunt sigura ca daca i-ar fi zis un medic inainte de cursa ce are, n-ar fi schiat. Si era in terapie, nu se poate spune ca e inconstient si n-a consultat doctori. Cum face de exemplu Naoki Yuasa.

  1. Într-adevăr a meritat pe deplin această victorie… dacă Bode Miller a mers fără a face greșelile obișnuite (dacă pot spune așa) iar Svindal și-a demonstrat încă odată calitățile excepționale, Hannes a reușit un parcurs perfect pe ”Die Streif” spre bucuria spectatorilor, a echipei și a lui Mathias Berthold care la Vengen a fost dezamăgit de rezultatele băieților . Păcat că nu-l vom vedea la olimpiadă…

Comentariile nu sunt permise.