Lindsey si Anna. Si undeva departe, restul lumii

Lindsey Vonn a dat din nou lectii gratuite de schi. Anna Fenninger s-a alaturat corpului didactic. Adversarele au fost doar invatacele. Cu metode diferite, in stiluri diferite, americanca si austriaca au oprit cronometrul cel mai repede: 1:23,55, respectiv 1:23,79. Iar Nicole Hosp, cu 1:24,65, a fost sefa promotiei de studente din etapa de super-urias, desfasurata ieri in Elvetia.

Lindsey si unul din unghiurile ei taioase (© Alain Grosclaude/Agence Zoom)

Dificila prima mansa a slalomului la baieti in Kitz, dificil si super-uriasul fetelor in St. Moritz. Marcat de antrenorul austriac. Va amintiti de Soci? Si tot el va marca super-G-ul si la Mondialele din Beaver Creek. Paradoxal, dificultatea cursei a condus la obtinerea usoara a punctelor ieri. Cu conditia sa se reuseasca trecerea corecta a tuturor portilor, pana la penultima.

Atatea fete au trecut dambul dinaintea portii de sosire privind neconsolate de jos la poarta pe deasupra careia ar fi trebuit sa se avante spre stadion, incat le-am pierdut sirul. S-a gresit si mai sus. Lara Gut a incercat sa copieze unghiurile de 0,00001 grade reusite inaintea ei de Lindsey Vonn si a derapat undeva pe la mijlocul traseului. Si tot acolo a sarit si Edit Miklos o poarta, ratand sansa unui loc intre primele 15 la disciplina in care inca nu a patruns intre cele mai bune.

Clasamentul final al etapei

vvv

Publicitate