2 păreri la “Video 12 feb 2015 – Slalom urias fete la Mondialele din Beaver Creek

  1. E bine pentru o participare la cupa mondiala , dar dupa cum a venit sportiva noastra , zici ca e la o plimbare prin porti !!! Noi avem pe partii tinere si tineri sportivi care merg mult mai energic , mult mai bine !!! Nu intelegem cine face selectia in asemenea sport ??? Sunt antrenori in tara care au pareri diferite vizavi de federatie !! Sunt tot vechii selectioneri care vad precum calul !!! E oare sindromul Udrea , cine da, are ?? Pacat, schiorii nostrii buni se lasa sau pleaca la alte nationale datorita delasarii si nesimtirii unor asa zisi oficilali romani !!! Oare si anul acesta staful depaseste numarul sportivilor ??? RUSINE !!!! E cazul ca toti sa fie chestionati !! Chiar nu exista nimeni la ministerul sporturilor care sa ia atitudine ???

    • Abia acum am descoperit acest comentariu, altfel as fi raspuns mai devreme. Nu exista in toata Romania o schioara mai buna decat Ania Caill. A existat Edit Miklos si am gonit-o. Energia pe care o vedeti pe partiile romanesti este inselatoare. Discutand cu cineva de la un club care-si apăra schiorii cu rezultate slabe la concursurile FIS mi-a zis mai intai: da, dar a fost vorba de o pista plata; noi nu stim sa schiem pe plat. La urmatorul concurs a justificat: da, dar a fost o partie abrupta, noi nu stim sa schiem pe abrupt.

      Pe partii intermediare e mai usor sa pari vioi. Dintre schiorii activi doar Ania si Alexandru Barbu au castigat curse FIS desfasurate in tari cu traditie. Ar fi iluzoriu sa ne laudam cu victoriile din Romania sau Bulgaria. In ceea ce priveste stafful, acesta nu a existat. Fiecare schior a mers doar cu antrenorul (real) si atat. Campionatele Mondiale de schi alpin nu reprezinta o destinatie atragatoare de vacanta pentru nici un federal roman.

Comentariile nu sunt permise.