Sa ghicim in Lake Louise!

De astazi ne jucam din nou! In Sölden favoritii cititorilor partieeeeei s-au duelat frumos, prinzandu-l la mijloc si pe mai putin asteptatul Thomas Fanara (1 singur vot). A castigat strans, la fel ca in sondajul nostru, Ted Ligety (12 voturi). Marcel Hirscher (11 voturi) a avut mai putin noroc pe partie (locul 3). Iar al treilea favorit conform alegerii din sondaj, Alexis Pinturault (4 voturi), a plecat acasa cu mana goala.

Slalomul din Levi s-a anulat inainte sa va intrebam ce credeti si pauza schioristica s-a prelungit. Acum speram sa va regasim cu chef joaca. Astazi incep in Lake Louise antrenamentele oficiale. Puteti astepta sa primiti cateva indicii legate de forma schiorilor din clasamentele de azi, maine si poimaine. Vom inchide sondajele doar la ora startului. Daca numele schiorului pe care mizati lipseste, nu va sfiiti sa-l adaugati.

Asa cum promiteam la inceput, din cand in cand ne vom abate de la seriozitatea pronosticurilor de cursa. Aksel Lund Svindal si Kjetil Jansrud schiaza amandoi pe schiuri Head. Si daca in trecut Aksel a dominat si Kjetil s-a multumit sa-i fie secund, iarna trecuta, in absenta lui Svindal, Jansrud a devenit dominatorul curselor de viteza. Un reporter curios, i-a intrebat cum procedeaza cu schiurile. Se bat pe cele mai bune? Nu. De la o anumita varsta in sus, prietenii nu se mai bat. Cei doi impart provizia de schiuri, le testeaza impreuna si daca amandoi obtin cei mai buni timpi cu aceeasi pereche de schiuri, atunci cel care a fost mai bun in ultima vreme are dreptul sa le foloseasca.

Aksel si Kjetil s-au antrenat in ultimele saptamani si in Copper Mountain, unde am avut spioni si am ajuns in posesia rezultatelor la antrenamente. Unul dintre cei doi vikingi a fost constant mai bun decat celalalt. Asa ca venim si va intrebam:

Raspunsul corect il veti primi dupa curse.

In incheiere va uram sa fiti la fel de inspirati ca la debutul sezonului.

Publicitate