Va invitam la scris!

Ce-i cu atata tacere pe blog, va veti fi intrebat pe buna dreptate. Nu tu ghicitori, nu tu anunt despre ce au facut baietii nostri la cursele din Val Gardena (la coborare Ionica Achiriloaie n-a schiat la nivelul lui, dar la super-G a egalat de doua ori cel mai bun rezultat al sezonului trecut, iar foarte tinerii lui colegi de la Corona Brasov, debutanti la viteza, au putut sa incerce si o mansa fara trac, datorita inspiratiei organizatorilor de a organiza doua curse in aceeasi zi), nu tu rapoarte de la antrenamentele oficiale din Lake Louise si Beaver Creek, desi Ania Caill este in premiera in Canada.

© wallpaperswide.com

Am facut altceva. Ne-am luat un ucenic. Cam natang de felul lui si trebuie sa-l invat fiece flecustet, ca sa nu greseasca. Asa nepriceput cum e, se va ocupa doar de clasamente la inceput si mai incolo – dupa Craciun? – de raportat in stiri mici si seci despre ce fac schiorii romani. Aveti rabdare cu el, si semnalati-ne va rugam cand greseste. Il cheama sporteo17 si pana acum a exersat doar scrisul stirilor din tenis. Nu va puteti imagina cate ore am dedicat uceniciei, desi in aparenta e o sarcina usoara.

Odata ce isi va intra in mana – deocamdata ma astept sa pierd destul timp cu supervizarea – ne vom putea dedica total si la timp povestilor din Cupa Mondiala si din schiul romanesc.

Nu numai din pricina acestei ocupatii pe care o vad aducatoare de mari foloase pe termen lung, weekend-ul acesta se va afla in suferinta. Astazi e bine, caci suntem pe baricade atat eu pentru coborarea fetelor, cat si Tell Tale Teo pentru cea a baietilor. Dar maine suntem amandoua prinse de alte treburi seara, iar duminica raman singura pentru 3 manse, pe care le voi putea depana in cuvinte abia luni. De aceea ne-am gandit sa va dam o sansa si voua, cititorilor nostri, care aspirati –  pe fata, dar mai ales in secret – la scris.

Oricine doreste, poate face o incercare sau mai multe in acest weekend.Cine scrie o cronica a unei etape, sau a unei manse, sau a unui aspect dintr-o mansa, o poate trimite pe adresele: pinguilde@yahoo.com si biscaya03@yahoo.com. Vom publica tot ce ne va placea. Nu luati ca model articolele normale din presa de sport. Nu vrem asa ceva. Si nu le luati neaparat ca model nici pe ale noastre. Cu cat e mai altfel ce scrieti cu atat sunt sansele mai mari sa ne placa. Singura pretentie pe care o avem de la stil este sa lase sa transpara bucuria adusa de orice e legat de schi. Exact ca pe partie.

Bucurati-va, scrieti si mailuiti-ne!

Publicitate