Ghicitori cu si fara Lindsey

In vreme ce Mikaela Shiffrin e sceptica in interviuri si zice ca e improbabil s-a mai vedem concurand sezonul acesta, fetele s-au adunat in Val d’Isere, de unde vor face duminica si o scurta incursiune in Courchevel pentru slalomul urias. In Val d’Isere incepe revigorarea combinatei alpine, care neglijata multi ani, a revenit in calendar cu mai multe etape plus un glob de cristal la final.

Zapada proaspata nu are ce cauta pe o partie de coborare (© FIS Alpine)

Apropo de globuri de cristal. Dupa confirmarea diagnosticului din Suedia, ruptura de ligament lateral si edem osos, Mika s-a ferit sa ofere un pronostic pentru data intoarcerii pe partie, caci n-are „crystal balls”, sa citeasca in ele viitorul. Are in schimb 3 „crystal globes”, ceea ce e chiar mai bine. Si luandu-ne dupa ele, as zice ca sansele sa il cucereasca si pe al patrulea nu sunt inca nule. Motivul scepticismului ei este de fapt ambitia. Nu vrea sa revina doar ca sa concureze. O va face atunci cand va putea castiga. Cum repararea ligamentului ia intre 4 si 8 saptamani, daca si edem-ul e cooperant si se retrage, Mika pe care am vazut-o in Aspen ar putea castiga de la sfarsitul lui ianuarie incolo chiar si cu deficit de antrenament.

Inapoi la ghicitori. Prima combinata a sezonului, cu o coborare in prima mansa, se ve tine vineri si va fi urmata de o coborare speciala sambata. Pentru ca in aceasta zi doar Lindsey o poate invinge pe Lindsey si nu doresc sa-i dau monopol in sondajul nostru de opinie, intrebarea o va ignora pe lidera Cupei Mondiale. Doar in cele pentru combinata si urias va aparea ca optiune.

Foarte inspirate ghicelile din Aspen si daca la slalom era previzibil ca va castiga Mika (12 voturi din 15), slalomul urias n-a fost usor de nimerit si aproape ati reusit. Doar caderea Mikai cu doua porti inainte de final a schimbat ierarhia primelor doua locuri (7 voturi din 17 pentru Mikaela, 3 pentru Lara Gut).

Va doresc sa fiti la fel de inspirati si in alegerile din cele trei sondaje feminine de saptamana asta.

 

Publicitate

O părere la “Ghicitori cu si fara Lindsey

Comentariile nu sunt permise.