Cine oare, cine oare?

Iata-ne in toiul sarbatorilor si in fata ultimelor curse feminine ale lui 2015. Anul acesta e randul Lienz-ului sa organizeze etapele tehnice, si desi nici micutul orasel austriac nu are nici un fulg de zapada naturala, iar temperaturile sunt primavaratice, organizatorii au preparat o partie ce a trecut de controlul comisiei FIS si le asteapta maine si poimaine pe specialistele in slalom urias si special.

Pentru alegerile la cursele din Val d’Isere de la precedenta ghicitoare primiti de la noi recomandare pentru orice pozitie de oracol. Primele trei fete pe care le-ati ales ca invingatoare la combinata (totalizand 92% din voturi) au terminat pe podium si in cursa. La coborare, invingatoarea Lara Gut a primit 43% din voturile voastre. Doar la Courchevel v-a parasit inspiratia, dar e de inteles. In patru etape am avut patru invingatoare diferite.

La tura aceasta a jocului nostru, am pus-o pe Lindsey Vonn in sondajul slalomului urias, dar e foarte probabil ca americanca sa nu participe. Genunchiul fortat la coborarea din Val d’Isere inca o supara si medicii au sfatuit-o sa-i acorde un repaos mai lung.

Fiindca se termina anul, am adaugat un sondaj pentru performera lui 2015. Este o alegere personala, deci subiectiva, si din acest motiv le-am inclus si pe fetele noastre. Daca aveti alte favorite, le puteti adauga. Votul pentru acest din urma sondaj va ramane deschis pana la slalomul din Zagreb (amanat din 3 ianuarie pentru 5).