Mai votaţi cu norvegienii?

Urmează coborârea de „Revelion”, programată în Santa Caterina pentru al doilea an la rând şi pentru prima dată în acest sezon Aksel Lund Svindal si Kjetil Jansrud nu au mai convins la antrenamente. Aksel a fost atât de departe încât şi el crede că un rezultat bun este improbabil. Au strălucit în schimb, Christof Innerhofer si Hannes Reichelt, două dintre dezamăgirile de până acum ale sezonului, care, astăzi au oferit un bis al prestaţiei de ieri.

Aksel Lund Svindal pare să fie răspunsul pe care îl daţi la orice întrebare pe care v-o punem. Culmea este că de cele mai multe ori aveţi dreptate. Probabil că dacă i-aş fi adăugat pe norvegieni in sondajul uriaşului paralel, i-aţi fi votat pe gemenii nordici încă o dată drept favoriţi şi aţi fi nimerit rezultatul neaşteptat al cursei. Nu uitaţi că dacă lipsesc şi doriţi să-i votaţi îi puteţi adăuga.

Pe lângă sondajul ultimei curse a anului, am pus şi la băieţi unul cu performerul anului. Pe lângă alegerile fireşti şi puţine de pe plan internaţional apare şi Ionică Achiriloaie, care în acest an a devenit cel mai bun vitezist român al timpurilor moderne. După părerea mea, performanţa nu este deloc neglijabilă.

Inspiraţie şi la mulţi ani!