Fritz Dopfer ratează din nou victoria, Alexis Pinturault prinde şansa de picior şi nu-i mai dă drumul

Odiseea exploratorilor plecaţi în căutarea succeselor scăpate printre mâini s-a încheiat cu bine doar pentru doi dintre cei cinci despre care povesteam după prima manşă din staţiunea japoneză Naeba. Alexis Pinturault (2’34”23) şi-a atins pentru prima dată în aceasta iarnă obiectivul fiecărei curse de slalom uriaş la care ia startul: victoria. Mathieu Faivre (+0”51) se poate lăuda în şfârşit cu primul podium de Cupă Mondială al carierei. Iar Massimiliano Blardone (+0”67) a scris cea mai frumoasă poveste a acestei etape, în care cel mai bun timp al manşei secunde l-a propulsat de pe locul 9 pe ultima treaptă a podiumului.

Doi francezi fericiti: Faivre (cu spatele) si Pintu. © Agence Zoom / Alain Grosclaude

Cronica intreaga o voi adauga aici maine.

Clasamentul final al etapei

Publicitate

4 păreri la “Fritz Dopfer ratează din nou victoria, Alexis Pinturault prinde şansa de picior şi nu-i mai dă drumul

  1. Care este părerea ta avizata legata de lupta pentru titlul mondial…În afară de diferența încă mica de pcte dintre Marcel și Henrik…vezi o lupta strânsă pana în ultima etapa?Are Henrik șanse reale?

    • Cred ca mai are are o sansa de a se distanta Henrik înainte de marea finala, la Hinterstoder, unde are 2 probe de GS unde e mare favorit, plus o proba de SG unde mai poate aduna pcte. Altfel…ne așteaptă pe 20 martie o cursa de slalom ce ar putea hotăra clasamentul final 😈.

Comentariile nu sunt permise.