Multe abandonuri şi o lideră nu tocmai aşteptată

Se spune că pronosticurile se fac pentru a fi infirmate. La schi lucrurile nu sunt chiar aşa de imprevizibile, dar aproape tot ce am scris astăzi la avancronică poate fi aruncat la coşul de gunoi. Una după cealaltă, Wendy Holdener şi Mikaela Shiffrin au călcat câte o poartă, lăsând-o pe Veronika Velez-Zuzulova (1’00’’40) ca singura favorită care a confirmat aşteptările.

Foto: Reuters

În mod normal, cu patru zecimi avantaj, Zuzu are şi experienţa şi ştiinţa pentru a câştiga cursa fără probleme. Deci în teorie, pentru celelalte două locuri de pe podium se luptă Bernadette Schild (+0’’39), Sarka Strachova (+0’’41), Petra Vlhova (+0’’48) şi Frida Hansdotter (+0’’57).

Manşa secundă începe la 17:15, iar clasamentul complet se află la articolul precedent.

O părere la “Multe abandonuri şi o lideră nu tocmai aşteptată

  1. O etapa frumoasa, o locatie ce s-a pregatit excelent pentru a gazdui aceste curse de slalom ale cupei mondiale!
    Fetele au evoluat dezinvolt, favoritele au gresit si au ratat inca din prima manse, dand astfel posibilitatea ca podiumul sa fie in premiera ceho-slovak!!!!!….un mare BRAVO pentru Veronica, Petra si Sarska ce au demonstrat ca super campioane la schi alpin pot fi , iata si din tari „nonalpine”, Slovacia, Cehia si mai deunazi Slovenia care au investit si acum profita de rezultatele deosebite in cupa mondiala.
    Pe cand si Romania?!?!?!……

Comentariile nu sunt permise.