7 păreri la “Clasamentul probei pe echipe de la Campionatele Mondiale din St. Moritz

 1. S-a terminat si proba de slalom urias a fetelor, fara surprize, cu o castigatoare Tessa Worley, lidera momentan a probei si in Cupa Mondiala. Felicitari!
  Pe locul doi, Mikaela Shiffrin urmata de Sofia Goggia, merituoase si asteptate urmaritoare ale campioanei! Felicitari!
  De remarcat bucuria sincera a fetelor de pe locurile 2 si 3 care s-au strans in brate si s-au felicitat reciproc!!!!….
  Acum asteptam cu interes baietii….Bafta!

 2. Pot sa fac si un pariu…cursele tehnice la baieti vor fi cele mai spectaculoase! Pe langa faptul ca se vor desfasura in dibla mansa, favoritii certi vor fi la bataie pt victorie…maxim o surpriza pe podium (spre deosebire de probele de coborare, lipsite de stralucirea lui Svindal)…favoritul meu e clar Hirsher, dar va fi o placere sa ii urmaresc pe Henrik si Alexis, Felix…pacat ca nu e si batranul Ted…ce lupta ar fi fost…dar si asa se anunta highlight-ul campionatelor, chiar daca multi spun ca proba de DH ar fi maximul..

 3. Este foarte adevarat ce spui Alin, despre probele tehnice. Spectaculozitatea lor este data intradevar si de faptul ca se desfasoara in doua manse, cu rasturnari de pozitii in clasament si chiar surprizele pot face deliciul spectatorilor!
  Niciodata nu putem sa stim de la inceput cine vor fi castigatoriii, dar cu siguranta stim ca ei se vor alege dintre favoriti, adica, dupa cum spuneai Marcel, Henrik, Felix, Alexix si altii……Eu zic sa triumfe valoarea si forma de moment! Asteptam dovada!!!!!!…..

 4. Am vazut prima manse a slalomului urias la baieti si am observat ca nu sunt surprize pana acum. La varf, Marcel, urmat de conationalul Filip si Alexis Pinturault. Au mers la adevarata valoare atat cei trei cat si urmaritorii, mai putin Felix, care se vede ca sufera, durerile de spate nu-l lasa!
  In mansa a doua ma astept sa vedem atacuri de la norvegieni si francezi, precum si manse ale favoritilor la cel mai inalt
  nivell! Sa auzim numai de bine! Bafta!

 5. Am un comentariu pentru Alex Poponeci, care de zeci de ori a pronuntat gresit numele unui mare campion italian, de 4 ori a castigat Cupa Mondiala si de cinci ori campion mondial- Gustavo Thoeni se numeste nu Gustav cum zice gresit acest comentator Eurosport!?!?!?!?……..Adica: Gustavo ca si Alberto, ce e asa de greu!
  Mai comentatorule Eurosport, poate te invata pinqulide sau pinguinul!!!!….Haha!

 6. Victorie scontata la slalom urias barbati; Marcel Hirscher, intr-o maniera regala isi insuseste titlul mondial, rupe sirul victoriilor elvetiene la acest campionat si umple inimile de bucurie tuturor fanilor care au asteptat acest succes!
  BRAVO!!!!!!!
  Pe locul doi si trei, dupa cum anticipa Alin, doua surprize, nu una!!!!!!!…….Roland Leitinger si acest viking Leif Christian Haugen ce au dat culoare si valoare podiumului!!!!!…..Sa ne auzim sanatosi la slalom! Bafta!

 7. Salutare. Vladimir, legat de marele campion italian si tu si Alex aveti dreptate.S-a nascut Gustav Thoeni, fiind de etnie austriaco-germana, apoi si-a „latinizat” numele in Gustavo. I s a spus in ambele variante si ambele sunt corecte…legat de ziua de azi, ii putem spune si lui Marcel…Marcelo…doar ca alint😋

Comentariile nu sunt permise.