În amintirea lui Kaillou

Killington (SUA)
Sâmbătă, 25 noiembrie, GS feminin: 17:00 / 20:00
Duminică, 26 noiembrie, SL feminin: 17:00 / 20:00
Lake Louise (Canada)
Sâmbătă, 11 noiembrie, DH masculin: 21:15
Duminică, 12 noiembrie, SG masculin: 21:00
Televizare: 
prima manșă la fete nicăieri
manșa a doua azi doar pe Eurosport 1 HD, mâine și pe Eurosport 1 
cursele masculine pe Eurosport 1 și Eurosport 1 HD

.
Așa i se spunea lui David Poisson și în acest weekend se va schia în amintirea lui. Oficial în Lake Louise, unde maieurile de start vor avea imprimat numele lui, iar majoritatea schiorilor vor purta banderolă de doliu pe braț și steagul francez pe căști.

Tangențial în Killington, unde se va începe cu un minut de liniște în amintirea schiorului francez.

Încet, încet, șocul accidentului fatal se risipește, iar lumea începe să fie activă, tocmai pentru a contracara posibilele căderi în disperare. Se reiau activitățile obișnuite, se reintră în rutină, se regăsește bucuria schiatului fără vinovății inutile. Pentru asta a avut grijă în primul rând mama lui Kaillou, care a trimis un mesaj coechipierilor săi, spunând printre rânduri că va înțelege dacă cei care se simt în stare vor fi prezenți la start, pentru a nu târî în derizoriu atâtea luni de muncă crâncenă la antrenamente. Toți au decis să participe. Va fi doar un loc gol, cel al lui David Poisson, antrenorii decizând să nu-l atribuie altui coleg.

Așadar viața își reia cursul, ca peste tot. Nesănătos fiind să jelim la nesfârșit, vom ține și noi astăzi momentele de reculegere împreună cu schiorii, iar apoi ne vom da voie să ne bucurăm de cursele acestui sfârșit de săptămână.

Baftă Ionică!

Publicitate