La startul unui nou sezon

Să încercăm. Nu promit că mă voi putea ține de toate cronicile. Programul meu s-a aglomerat masiv, și cu mare părere de rău trebuie să sacrific uneori scrisul pe pârtieeeee. Dacă nu m-aș mai întinde la povești, atunci probabil că aș reuși. Dar cum să nu mai fiu povestașă și unde ar mai fi farmecul schiului alpin de performanță fără poveștile lui?

Încă nu știu cum va arăta compromisul, deci să vă spun ce știu. La începutul săptămânii pista unde debutează de 25 de ani Cupa Mondială arăta așa:

Image may contain: outdoor

Și era cald și aproape vară în Austria. Dar între timp, s-au întors împreună acasă toamna și cu iarna și sunt cam furioase pe cum și-a făcut de cap anotimpul cald în lipsa lor. Acum Söldenul e alb.

Image may contain: mountain, sky, nature and outdoor

Așadar, mâine și poimâine avem primele curse programate. Ca de obicei, slalomuri uriașe. Mâine fetele (11:00 și 15:00), poimâine băieții (oficial la aceleași ore, în realitate cu una mai târziu, căci se trece la ora de iarnă). Sunt programate, dar prognoza spune așa: sâmbătă se vor tot scutura norii, nu foarte tare, dar fără pauze lungi, iar duminică e program umed non-stop, furtuni, inundații prin văi și alte minuni nedorite. Deci organizatorii au nevoie printre toți stropii aceia și de câțiva (mai mulți) de noroc.

Despre schioarele și schiorii pe care îi vom vedea, favoriți și alte cele, voi încerca să scriu separat, dacă apuc mâine dimineață.

Comentariile vor mai rămâne și în acest sezon închise. Dacă doriți să ne spuneți ceva, puteți să ne lăsați o scrisorică la cutia poștală de pe facebook, sau să o trimiteți la pinguilde@gmail.com. Prietenii buni îmi cunosc și adresa falsă. 🙂

Stați, nu plecați încă. La încheiere voi striga din toți rărunchii: Ajutooooooooor!!!!!

Asta înseamnă că nu voi refuza aproape nici o ofertă:

  • de preluare a contului de twitter și activare a lui.
  • de cronici competente (de aici vine aproape-ul).
  • de anunțat programul de televizare.
  • de comentarii live pe facebook.
  • colectat videouri relevante publicate pe diverse site-uri (youtube&co)
  • alte lucruri despre care încă nu știm că ne lipsesc.

Umor și toleranță să fie, altfel nu voi avea obiecții. Așteptăm pe facebook sau prin email ninsoarea de oferte. 😀

Publicitate