Peste ocean

Cum săptămâna trecută a început sezonul regulat, de acum avem etape la fiecare sfârșit de săptămână. Fetele s-au despărțit de băieți și continuă în Killington programul tehnic: un slalom uriaș astăzi (16:45 și 19:45) și un slalom mâine (17:00 și 20:00). Pentru băieți începe sezonul de viteză în Lake Louise: coborâre azi (21:15), super-G mâine (21:00).

Cum eu sunt încă ocupată cu educația lui sporteo, care trebuie să învețe să găsească rezultatele și să aleagă corect timpii în noile pagini ale site-ului oficial FIS, voi spune doar despre cursa masculină de azi trei lucruri:

  • Beat Feuz a reușit un al doilea antrenament superb, admirat și analizat de toată lumea, adversari și antrenori, deci este MARELE favorit al coborârii.
  • După aproape doi ani de la teribila și oribila accidentare din Garmisch, după ce medicii care l-au consultat în primă instanță nu-i dăduseră șanse nici măcar să mai meargă normal, Valentin Giraud-Moine revine în competiții.
  • Aksel Lund Svindal este fratele de suferință al lui Felix Neureuther. La fel ca neamțul, norvegianul a suferit o fractură a degetului mare de la mâna stângă. S-a operat deja și cum la probele de viteză nu trebuie boxate porțile, va concura astăzi cu mâna protejată.

Vizionare plăcută!

Publicitate