Excepțional!!!!

Ania Caill a urcat astăzi pe podium într-o cursă de coborâre foarte puternică din Auron (Franța). Într-o companie selectă, colegele premiante sunt amândouă în echipa A a Franței (Margot Bailet și Jennifer Piot), Ania a mers foarte, foarte bine și a reușit rezultatul carierei: locul 3, la o distanță de doar 13 sutimi de argintul cursei și 33 de puncte FIS, performanță pe care în probele de viteză doar Edit Miklos a mai reușit-o pentru România!!!!

Schioara noastră (dragă) impresionase deja de ieri când se apropiase binișor de componentele lotului francez, terminând pe 7, cu 46 de puncte FIS, cel mai bun rezultat al carierei. Impresionase într-atât încât primărița și viceprimarul orașului Nisa au ținut să o felicite personal pentru rezultat (foto).

Ce a făcut astăzi e dincolo de imaginabil. Nu numai pentru că și-a îmbunătățit atât de mult performanța, ci fiindcă dintre toate fetele ce apar în clasament, Ania este singura care a fost tot sezonul fără antrenor!

Mai mult decât atât, în această iarnă federația a exclus-o din lotul României, motivând că nu este o schioară de perspectivă!!!! Tot sezonul i-au acoperit o singură cheltuială: biletul de avion la mondiale.

Singurii care au crezut în ea au fost clubul Corona Brașov, și sponsorii TIAB (România) și 3D Heart Modeling (Franța).

Felicitări din toată inima!

Publicitate